Ziggo stopt vanaf april geleidelijk met analoge televisie.

Ziggo stopt vanaf april geleidelijk met analoge televisie.

Ziggo trekt de stekker uit analoge kabeltelevisie om ruimte te creëren voor 4K-beeldkwaliteit. Het einde van het analoge tv-tijdperk is hiermee nabij. Van de grote landelijke kabelaanbieders is Ziggo de enige die nu nog analoge televisie (de ‘ouderwetse’ manier van televisie kijken) aanbiedt. De overstap moet geen impact hebben op de abonnementskosten, die gelijk blijven aan het abonnement dat de klant al heeft. Wat betreft radio verandert Ziggo voorlopig niets. Het bedrijf maakte al wel bekend dit signaal de komende jaren uit te schakelen, maar wanneer is vooralsnog onduidelijk.  
Ziggo schakelt het analoge signaal niet in één keer af maar doet dit regio voor regio, stap voor stap.    Heb je een tv in huis die niet digitaal proof is? Dan heb je straks dus ineens geen beeld meer.  
  • Check of de tv in de slaapkamer al geschikt is.
  • Denk aan opname apparatuur. Video- of DVD-recorder.
  • Aansluitkabels met Kabelkeur gebruikt?
  Voorkom dit
 Bel ons voor meer informatie.  020-771 66 49 Of gebruik de Help-button >>>  Help me
    Wij beschikken over alle middelen en kennis om problemen in uw thuisnetwerk op te sporen en te verhelpen.  ………..en het goede nieuws is dat soms slechts het vervangen van een paar aansluitstekkers al een wereld van verschil oplevert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *