Reviews

Referenties

Kijk ook eens op onze facebook pagina om te zien wat onze klanten over ons zeggen. Facebook

Alerte, zeer deskundige en cliëntgerichte topservice voor al onze B&O- en andere (rand)apparatuur. Al bijna 25 jaar steeds welkom bij ons thuis. Van harte aan te bevelen!
Ruud
(toegevoegd op 24-11-2021)
Altijd keurige en vakkundige service. Bovendien heel vriendelijke behandeling. Wij blijven klant
Hanneke en Dick Schröder
(toegevoegd op 24-08-2021)
erg tevreden met geleverd werk. Dank
folkert Bölger
(toegevoegd op 05-05-2021)
Op zaterdagavond 19 maart jl. heeft een monteur van Wessels uit Almere onze B & O TV snel en vakkundig gerepareerd na een storing. Waar vind je nog een bedrijf die per direct service verleent en op zaterdagavond. Kan iedereen Wessels Audio Video Services van harte aanbevelen.
Frits Oegstgeest
(toegevoegd op 22-03-2021)
Onlangs onze Beovision 10-32 laten repareren door Saeed Ahmed van Wessels AV services. Snelle en goede communicatie. Reparatie vakkundig uitgevoerd. In deze Coronatijd alle voorzorgsmaatregelen genomen en andere instructies uitgevoerd. Zeer vriendelijke man. Niets op aan te merken.
Ron Trijbels
(toegevoegd op 12-08-2020)
Vandaag 8 juni 2020 is onze BeoVision 11 gerepareerd. Inmiddels enkele weken zonder 📺 maar vandaag heeft de heer Ahmed hem onderzocht. De oplossing werd meteen geboden en bleek anders te zijn dan de eerder gestelde diagnose (en goedkoper). Keurig gewerkt; goede nazorg. Dank.
Erik van Aarle
(toegevoegd op 16-06-2020)
Bij een tijdelijk verhuizing - verbouwing- is onze complexe B&O apparatuur netes afgekoppeld en opgeslagen. Daarna weer zeer netjes aangesloten en beter ingesteld dan ooit tevoren. Ook weer schoon en perfect werkend. Onze dank gaat uit naar Said!
Evert Hendriksen
(toegevoegd op 06-03-2020)
Op enige communicatie stroefheid na een buitengewone goede service. Saeed is gewoon een klasse apart (de top), zonder enige moeite onze BeoVision 10 thuis gerepareerd. Inclusief de uitleg wat hij aan het doen was hebben we zeer gewaardeerd.
Fam. Saritas
(toegevoegd op 12-02-2020)
Wij zijn tevreden over het bezoek en de vakkundigheid in het algemeen. Het was een mooie ervaring van mens en techniek. Vr.gr. J.Wolthuis.
J.Wolthuis
(toegevoegd op 25-10-2019)
Op tijd, vakkundig, vriendelijk, behulpzaam en weten waar je het over hebt. Al met al dus een tevreden klant die de volgende keer weer gebruik zal maken van de diensten.
Dries Krens
(toegevoegd op 12-09-2019)
Een duidelijke en professionele aanpak en oplossen van mijn vraag. Ze nemen de tijd en gaan voor kwaliteit! heel fijne aanpak en service voor mijn B&O en ook nog goede adviezen m.b.t. Randapparatuur
Nick van den Ijssel
(Toegevoegd via Google Reviews op 6-6-2019)
Wij kwamen via een collega in contact met Wessels Audio voor het na verhuizing opnieuw aansluiten van 2 B en O boxen op onze Cambridge versterker. Saeed heeft dit bij ons uitgevoerd en ons geadviseerd ons systeem te verbeteren wat inmiddels tot volle tevredenheid is uitgevoerd. Volle lof over de klantgerichtheid en vakkennis
Jan van Raam
(toegevoegd op 02-04-2019)
In augustus 2018 een nieuwe TV, Mediabox en Media Player aangeschaft. Nadat onze B&O het begeven had. Saeed heeft dit alles weer voortreffelijk geïnstalleerd en Fred helpt mij op afstand, indien nodig. Dit alles geeft zoveel vertrouwen daarom hoop ik dat dit nog vele jaren zo door mag gaan. DANK DANK Saeed en Fred
Wil Thijssen
(toegevoegd op 16-10-2018)
Zeer tevreden over het contact, de kundigheid en de aanpak bij oplossen van de problemen van onze Avant 55. Op vrijdag tot 20.00 uur gewerkt om onze tv weer goed te krijgen. Top service!! Veel dank Saeed!!!
Fam. Bakker
(toegevoegd op 03-10-2018)
Tot onze volle tevredenheid de storing in de Beovision tv verholpen en en passant de 23 jaar oude BEO OUVERTURE voorzien van een nieuwe CD speler plus een goed werkende antenne geïnstalleerd. Pet af voor de service van SHAEED.96
Hans
(toegevoegd op 21-8-2018)
Waar kom je dit nu nog tegen! Geweldige deskundigheid en professionaliteit, klant- en service gericht. Saeed heeft op een meer dan uitstekende wijze onze B&O installatie opnieuw aangelegd. Wij weten dat we nooit voor een dichte deur komen en terug kunnen vallen op dit bedrijf, en bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.Chapeau!
De Weijs
(toegevoegd op 10-8-2018)
Door een probleem tijdens de garantieperiode is wesselsaudiovideo ingeschakeld door onze B&O dealer EN B&O Denemarken. Terzake kundig is de storing uitgelezen en zijn componenten in onze Beovision 55 Avant vervangen en is de TV weer helemaal up-and-running. Hulde aan dhr Saeed en zijn collega.. Hartelijk dank
Veldhoen
(toegevoegd op 27-7-2018)
Door Saeed uiterst professioneel en kundig geholpen bij het in volle glorie herstellen van mijn BL5 speakers. Parate kennis, ruime ervaring, snelle opvolging en klantgericht. Een absolute aanrader.
Alberts
(toegevoegd op 24-7-2018)
Apparatuur gekocht bij Wessels en weer een geweldige service verleend door deze fantastische vakmensen. 👍 https://www.facebook.com/WesselsAudioVideo
Diny van Leur
‎Diny van Leur‎ aan Wessels AudioVideo 30 juni om 08:27 ·
Beste Saeed Ahmed, Geweldige service, top van begin tot eind. Niet alleen uitermate professioneel maar ook zeer prettig in de menselijke benadering. Ga aub.zo door en je zult (nog meer) vrienden maken.
Kramer
(toegevoegd op 4-7-2018)
Ervaring met Wessels Onze B&O TV haperde binnen de garantieperiode. De B&O leverancier zorgde zonder enige reserve voor herstel. Hij schakelde daarvoor Wessels in. Een heel prettige ervaring. Service tot in de puntjes.Zakelijke en vriendelijk overleg over een reparatie datum, Hoge deskundigheid en toelichting bij het herstel. Het geheel verliep in een prettige hartelijke sfeer. Hartelijk dank Saed Ahmed en assistent van Wessels
Gerrit Kappert
(toegevoegd op 19-6-2018)
Ongeveer 7 jaar na aanschaf kreeg ik problemen met mijn BEOVision 11 TV. Omdat alle dealers van B&O apparatuur in Haarlem / Heemstede en omgeving er mee gestopt zijn kwam ik via via terecht bij Wessels Audio. Omdat de problemen plezierig TV kijken nogal hinderden lukte het om toch op redelijk korte termijn iemand langs te sturen. Op het afgesproken tijdstip stond de heer Saeed Ahmed voor de deur. Wat een verademing om eindelijk weer eens iemand te spreken die verstand van zaken heeft en ook nog eens vriendelijk en professioneel is. Behalve dat het probleem adequaat werd aangepakt, werden ook nog eens alle kleine ergernissen met de afstandsbediening, luidspreker in de keuken en de apple-TV opgelost. Ook kreeg ik een aantal nuttige adviezen om de apparatuur te upgraden. Wat een service; wat een fantastisch bedrijf! Ik beveel Wessels Audio Video Sevice van harte aan voor iedereen die problemen heeft met zijn/haar B&O apparatuur.
dr. G. L. Guit, Heemstede
(toegevoegd op 02-5-2018)
Mijn beovision 7/40 begaf het net in het weekend. Na contact te hebben gehad met Saco Kuiper B&O Amsterdam, die de tv geleverd had bracht deze mij in contact met Wessels Audio Services. Hierop contact gehad met Saeed Ahmed van bovengenoemd bedrijf. Als Saeed geen andere verplichtingen had gehad was hij op zondag nog langs gekomen om de tv ter plaatse te proberen te repareren. Waar tref je dit nog?👍👍👍 Na gemaakte afspraak kwam Saeed langs. Keurige verschijning en iemand met verstand van zaken. Helaas was de tv niet ter plaatse te repareren. Tv meegenomen naar Almere en was dezelfde week weer gerepareerd terug. Werd gelijk werk van gemaakt. Saeed had mij nog een leentoesrel aangeboden, maar dit aanbod afgeslagen. Kon wel een weekje zonder. Na installatie alles nog ff gecheckt en sommige instellingen gewijzigd. Wat een super service. Goede en duidelijke afspraken. Gaarne weer mocht er iets met mijn B&O aan de hand zijn. Naderhand nog gebeld door Saeed en zijn collega Fred de Vries of alles naar wens was. Gaarne weer mannen. Bedankt Saco, Saeed en Fred
Gerrit van der Meer
(toegevoegd op 10-4-2018)
Hallo Saeed, Zoals beloofd hier de link naar het topic over de BV11. Nogmaals hartelijk dank ! Groeten, Mark https://forum.beoworld.org/forums/t/28294.aspx Verstuurd vanaf mijn iPad " Well finally this problem is solved!! An external repair company ( Wessels Audio Video service) brought us a visit ans after some extented troubleshooting they found some faults in cable routing causing the interference. Once the cables were rerouted, annoying backround noise/humming was gone. many thanks to engineer Mr. Saeed Ahmed who was able to fix this after many other people did not succeed. "
Mark
(toegevoegd op 14-2-2018)
Excellente en vriendelijke service. Heldere taal, gemaakte afspraken worden nagekomen. Klinkt vanzelfsprekend; blijkt helaas niet altijd het geval te zien. Aanbevolen!
Wim
(toegevoegd op 09-08-2017)
Wij hadden pech met onze 3 jaar oude B&O en de winkel waar wij hem hadden gekocht was failliet en zochten wij contact met de fa. Wessels in Almere. Het ongelofelijk wat deze mensen voor kennis in huis hebben. Ze hebben ons zowel met de reparatie als advies voor wel 200% bijgestaan.Op de TV is er een programma waar iemand een warme douche kan verdienen, maar dit bedrijf verdient een gouden microfoon.
Cor Pot
(toegevoegd op 01-12-2016)
Platinum service Nog nooit een servicemonteur ontmoet bij een garantie afhandeling als Saeed Ahmed en zijn broer. Zo voorkomend, netjes en met kennis van zaken. Meestal is bij mij de lol van het product verdwenen zodra er een schroevendraaier in is gezet, maar dat is hier niet het geval. Men kan werkelijk niet zien dat er aan het product gewerkt is, en het euvel is in eenmaal verholpen, wat ik ook wel eens anders heb meegemaakt. Heren in een woord KLASSE
Erwin Nieuweweme
(toegevoegd op 19-10-2016)
Unieke 5-sterren service! Had gisteren (zondag!) Saeed en Fred van Wessels Audio Video Services in huis om mijn bijna nieuwe B&O BeoVision te repareren. Na grondige analyse bleek dat er een nieuw moederbord in moest. Na afloop werd alles weer pico bello in orde gemaakt en nu kan ik er weer heerlijk van genieten. Een eerdere poging tot reparatie was mislukt, omdat de tv het — na wachten op onderdelen en behelpen met analoge tv op een leen-toestel en een erg haperende Ziggo Horizon — ineens toch weer bleek te doen. Een (bijna) vergeefse rit van Almere naar Groningen dus, maar Saeed was erg vriendelijk, heeft alles grondig nagelopen, een verouderde kabel uitgewisseld en goede adviezen gegeven. Toen de tv het twee dagen later toch weer niet meer deed, was Saeed helaas de hele week uitgeboekt. Hoewel ik niet klaagde, vond hij dit zo vervelend voor mij dat hij aanbod om in het weekend te komen — een service waar ze in Radar een warme douche voor zouden geven! Ik hoop uiteraard dat ik geen problemen meer met mijn tv zal hebben, maar ik weet nu waar ik zo nodig een zeer bekwame en vriendelijke A/V-vakman kan vinden. Hulde voor Wessels Audio Video Services!
Gisela Redeker
(toegevoegd op 16-08-2016)
Na lang wachten op onderdelen van B&O is Saeed Ahmed bij ons geweest voor het herstel van een aanzienlijke storing aan een B&O TV. Ik kan alleen maar zeggen, dat ik een zeer bekwame en precieze vakman aan het werk heb gezien, die ook nog eens heel voorkomend en netjes is. Zo iemand zie je graag komen voor het verhelpen van onderhoudsproblemen aan je installatie. Ook de telefonische back-up van zijn collega Fred de Vries wil ik hier niet onvermeld laten. Er is overduidelijk een op elkaar ingespeeld team aan het werk. Ga zo door mannen!
Clement Parren
(toegevoegd op 23-03-2016)
Een aantal dagen geleden hield ons Indonesische karaokesysteem het voor gezien, terwijl we van plan waren om zingend met vrienden 2015 uit te gaan. Op 29 december belden we Wessels Audio Video Services en konden een afspraak maken om 18:00 uur de volgende dag. Saeed Ahmed inspecteerde het voor hem nieuwe systeem en stelde vast dat het probleem in de karaokekast zelf zat. De kast werd opengemaakt, stekkertjes werden gecontroleerd, de setup werd gecheckt, er werd een directe verbinding gemaakt met de modem, de dongel werd vervangen, en uiteindelijk, na ongeveer twee uur (privétijd van Saeed!), deed de karaoke het weer. Saeed was rustig, nam de tijd voor uitleg, en gaf blijk van kennis van zaken. Uiteindelijk hoefden we alleen de voorrijkosten af te rekenen. Al met al: een geweldige service. Wij zullen Wessels Audio Video Services zeker in ons netwerk promoten. Nogmaals bedankt, Saeed!
J. Bosch en S. Harini
(toegevoegd op 31-12-2015)
Vandaag Saeed langs geweest om ziggo digitaal te installeren. Ik moet eerlijk bekennen, had ik zelf nooit uitgekomen. Daarbij stond mijn standaard van cd speler een beetje wankel. 'Dit moet ik even herstellen en vastzetten, want dit is toch geen reclame!' Buiten zijn vakkundigheid is dit nu juist waar het om draait! Goed voor de klant, goed voor Wessels Audio Services (te lezen Saeed) Kwaliteit is het uitgangspunt!
Boudewijn
(toegevoegd op 13-07-2015)
Vorige week is Saeed bij ons geweest om het een ander te vervangen in onze B&O tv. Daarvoor moest alles eerst uit elkaar gehaald worden, stand en tv, (daar heb ik even bij geholpen, is niet te doen door 1 man) kabels weer los, en na vervanging alles weer aangesloten. Saeed heeft dat alles keurig gedaan, ook uitgelegd wat hij aan het doen was. het was best gezellig ook, even tijd genomen om kopje koffie te drinken. Kortom: goede service en leuk contact. Ga zo door 🙂
fam. de Paauw
(toegevoegd op 03-03-2014)
Ik wil hier heel graag een bericht aan toevoegen. Ook bij mij heeft de heer Saeed heel veel gedaan: niet alleen TV opgehangen met perfect weggewerkte kabels en deze in werking gesteld + uitleg, maar ook de lastige onderhandelingen met de kabelfirma geregeld en alles aangesloten. Tenslotte ook nog alle kabels in mijn werkkamer geordend, gesaneerd en netjes weggewerkt. Hulde en heel veel dank!
annemarie lutjens
(toegevoegd op 31-10-2014)
Bij deze wil ik doorgeven, dat ik Saeed voor geen prijs wil verliezen. Hij heeft snel en perfect gewerkt in mijn huis in Amsterdam. Een grote tv geplaatst in 2012 en alle gootjes mooi geplaatst. Daarna is hij vandaag 28 aug 2014 bij mij geweest en ik ben heel tevreden over alles wat hij mij uitlegde. Was een leerzaam gesprek en ik schroom niet hem weer hier te ontmoeten. Ik heb nu een versterker en kan mijn grammofoonplaten weer draaien met een all-surround geluid door mijn woonkamer, omdat ik ook twee nieuwe Beo-Lab boxen heb hangen aan de muur. Heb ook een Beosound 3000, cd-rek/radio fantastisch geluid, chapeau, mijn dag was helemaal kompleet. 2 boxen opgehangen en nog een cd-rek en versterker geplaatst. Nu kan ik van al mijn mooie platen genieten. Petje af, hoor. Ik ben hier zeer blij mee en nu wachten op een andere opdracht, eerst sparen. Fred jij ook bedankt voor je snelle service van de laatste maanden.
Ingrid M.appelman-Rojer
(toegevoegd op 3-9-2014)
De fantastisch service inclusief snelle afhandeling,die in de Beethovenstraat al aanwezig was wordt meer dan duidelijk voortgezet. Extra is, het (nu )zeer redelijke tarief . Een en al lof. WY. BLOK
Fam BLOK
(toegevoegd op 12-8-2014)
Geachte heer Saeed Ahmed, een week gelden heeft een set kabels in onze B&O V1 televisie vervangen. U herinnert zich het groene beeld. Wij kunnen u meedelen dat uw interventie geholpen heeft. Het beeld voldoet tot heden (en we verwachten voor altijd) aan de verwachtingen welke aan een B&O produkt gesteld mogen worden. Wij danken u voor de goede service. met vriendelijke groet J. Groot UTRECHT
Jan Groot
Verzonden: donderdag 7 augustus 2014 15:59 Aan: info@wesselsaudiovideo.nl Onderwerp: reparatie B&O V1
Zeer tevreden, hoe alles in zijn werk is gegaan . Mannen bedankt . Het kaartje van Wessels Audio Video Services Bewaar ik goed .
R.D Vreeken
(toegevoegd op 31-7-2014)
8 februari in de buurt van Badhoevedorp Als iemand problemen heeft met zijn TV of Huis netwerk kan je Saeed in schakelen ... Zoek Wessels AudioVideo op en neem contact op ... Is echt aan te bevelen ... — tevreden. 1Vind ik leuk
Jack Heinen
Jack Heinen (via Facebook)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *