Over ons

Hoe het begon ......

Wessels Audio Video Services is voortgekomen uit een bedrijf dat ruim 75 jaar geleden begon. Het bieden van kwaliteit, een goede service en deskundig adviseren was destijds en is nu nog altijd onze bedrijfsfilosofie.

Platenhuis Wessels

Van oorsprong is Wessels een platenzaak geweest, met een specialisatie in klassieke muziek.

Eind jaren vijftig en begin jaren zestig ging Platenhuis Wessels voor het eerst uitbreiden met een afdeling voor radio en televisie toestellen. Met het oog op deze nieuwe bedrijfsactiviteiten werd ‘Platenhuis Wessels’ omgedoopt in het veel modernere  ‘Radio Wessels’.

Radio Wessels

Vanaf het prille begin heeft Radio Wessels zich vooral toegelegd op de ‘betere’ merken. Het bleek een succesformule. In de jaren 60 werd Wessels één van de eerste BANG & OLUFSEN dealers in Nederland.
Langzamerhand werd het design van apparatuur belangrijker en was kennis van techniek alleen niet meer voldoende.  Hogere eisen werden gesteld aan de afwerking van de installatie bij de mensen thuis. Tijd voor een nieuwe stap.

Bel ons voor een afspraak en we komen naar u toe !

Wessels Audio Video Center

Wessels Audio Video Center, werd  veel meer dan een winkel waar apparatuur verkocht werd.
Samenwerking met meubelwinkels, binnenhuisarchitecten en projectontwikkelaars betekende dat apparatuur die wij leverden niet meer gezien werd als apparaat op zich, maar juist deel uit maakte van de complete woninginrichting. Steeds vaker werden wij vanaf het begin betrokken bij projecten, verbouwingen en verhuizingen.   Uiteindelijk leidde dat er toe dat we in de winkel  minder bezoek kreeg en wij hoofdzakelijk bij de mensen thuis adviseerden. Tijdens de (ver)bouw werden we het aanspreekpunt voor alles wat met het  ‘Home network’ te maken had.   
Opnieuw tijd om ons aan te passen.

Wessels Audio Video Services

Nu, ruim een halve eeuw na de oprichting van ‘Platenhuis Wessels’ hebben we afscheid genomen van de oorspronkelijke kernactiviteit . We zijn veranderd in Wessels Audio Video Services.

In een tijd waarin online bestellen de regel is geworden, is een winkel minder belangrijk geworden.  Des te meer is men op zoek naar mensen met verstand van zaken die service kunnen bieden die webwinkels niet leveren.

Heeft u vragen over uw apparatuur, moet er iets worden geïnstalleerd of worden geprogrammeerd, gerepareerd, verplaatst?  Hulp nodig bij het instellen van uw iPad, of wilt u uw computer gebruiken voor ‘streaming music’, ? Lukt het aansluiten van een mediaspeler of HDTV-decoder niet. Bent u van plan om over te stappen van provider voor televisie, internet of telefonie? Wij adviseren u graag en zorgen voor alle formaliteiten. Natuurlijk sluiten we alle apparatuur ook voor u aan.

Neem gerust vrijblijvend  contact met ons op voor onze diensten.