Installatie

Installatie

Het installeren van de nieuwste apparatuur bij u thuis dient op vakkundige wijze te gebeuren. Uiteraard verzorgen wij dit graag voor u.

Wij laten tijdens het hele proces, vanaf het idee tot aan het uiteindelijke resultaat, niets aan het toeval over. Aan ieder detail wordt veel aandacht geschonken, in alles leggen wij onszelf hoge kwaliteitseisen op. Vanzelfsprekend houden wij onze kennis op peil door deel te nemen aan trainingen, workshops en cursussen van onze leveranciers.

Hoe gaan wij te werk?

In het eerste gesprek,kijken we welke apparatuur voor uw situatie het best geschikt is. Vaak zult u zelf al een idee hebben over de plek waar u de apparatuur geplaatst wilt hebben. Soms zijn er ook nog geen vast omlijnde plannen, dat geldt zeker voor huizen die nog in aanbouw zijn of woningen waar een flinke verbouwing gepland is. In beide situaties is dat natuurlijk een ideale mogelijkheid om de benodigde bekabeling volkomen onzichtbaar weg te laten werken door de elektricien / installateur.

Installatie

Bel ons voor een afspraak en we komen naar u toe !

Onze adviseur komt vervolgens graag naar uw huis (of bouwplaats) om ter plekke uw wensen te bespreken. Is er een duidelijk beeld ontstaan over hoe uw nieuwe installatie er uit zal gaan zien, dan krijgt u van ons een beschrijving en een offerte.

Daarna zorgen wij voor een tekening van de benodigde bekabeling waarmee de installateur uit de voeten kan. Bovendien zullen wij hem behulpzaam zijn indien dat gewenst is.

Tenslotte plaatsen wij de apparatuur, sluiten het aan, regelen de toestellen in en leggen wij de bediening er van uit aan u. Van de huiskamer tot in de keuken. Zelfs in uw zwembad kunt u luisteren naar muziek, als u dat wilt. Het enige dat u nog hoeft te doen is de knop in te drukken en te genieten!