Digitale tijdperk

De videorecorder is verleden tijd, evenals de cassettebandjes en of de taperecorder, de grammafoonplaten en zelfs de CD-speler. Toch is er veel materiaal te vinden op al deze informatiedragers en dit materiaal bevat voor sommigen van ons grote emotionele waarde. Denk maar eens aan de opnames van de stemmen van uw kinderen of hele oude video opnames? Ook kunt u nog ergens bepaalde unieke plaat opnames hebben liggen. Hoe fijn zou het zijn als u dit allemaal nog een terug zou kunnen zien of horen? Ook oude foto's vallen onder deze categorie.

 

Wij verzorgen het digitaliseren van uw complete muziekcollectie. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het digitaliseren van uw grammofoonplaten en CD collectie naar een of meerdere digitale audio systemen. Bovendien kunnen al uw oude foto's omgezet worden naar digitale bestanden, waarna deze afbeeldingen op een makkelijke wijze kunnen worden weergegeven op uw televisescherm.

 

audio cassettes

 

Het grote voordeel van het digitaliseren van uw muziek collectie is niet alleen dat u enorm veel ruimte bespaart (uw CD's zullen zich immers bevinden op een digitaal systeem) maar door het digitaliseren kunt u uw muziek sneller en beter beheren. Binnen no time geniet u van al uw muziek waar u anders nooit aan toe zou komen!

 

Uiteraard is het mogelijk dat u uw muziek afspeelt via de bediening met uw iPhone of uw iPad. De mogelijkheden zijn enorm.

Muziek via iPad

Wij verzorgen het gehele proces voor u. Hierbij kunt u denken aan het ophalen van uw CD en of video collectie tot en met het installeren en afspelen op uw audio systemen. Kies voor gemak en kwaliteit en geniet zorgeloos van uw professionele muziek bibliotheek.